Shopping & Produkter

Beställ Triphala pulver från MrHerb.se

Lider du av en trög och krånglig matsmältning och har testat många olika metoder, koster och andra behandlingsmetoder som ska hjälpa med som inte har åtgärdat problemet alls kan det vara en mycket god idé att istället vända sig till alternativa behandlingsmetoder som kan hjälpa dig att åtgärda problemet och starta upp kroppens egna tarmrörelser på ett naturligt sätt. Triphala pulver är något som man har använt sig av världen över i många årtusenden för att hjälpa till vid just trög matsmältning och problem med långsamma tarmrörelser som orsakar smärta i tarmar och mage. Rätt Triphala pulver dosering kan på ett naturligt sätt hjälpa dig att återfå en god hälsa och se till att du aldrig har ont i magen igen.

Triphala pulver är en blandning som består av tre olika frukter som växer i Indien bland annat, dessa är amalaki, bibkitaki och haritaki som torkas, mals och sedan blandas ihop för att hjälpa den mänskliga kroppen att få tillbaka sin naturliga balans i tarmar och mage.

Dosera och förtär triphala pulvret rätt

Man har använt Triphala pulver inom ayurvedan i många årtusenden och här är man väldigt van vid att förtära den precis som den är oftast i form av thé, men den har en bitter smak som vi i västvärlden kan tycka är obehaglig och då är det mycket godare och lika effektivt att istället blanda ner den i juice eller tillsammans med honung för att göra det lättare att få ner den utan att må dåligt av smaken.

Triphala pulvret ska helst tas ca en timme innan läggdags för att göra bäst verkan, du kan alltid läsa mer om hur du ska använda det och även beställa hem produkten direkt hos Mrherb.se, så surfa in där redan idag för att må bättre i tarmar och mage och främja en god hälsa för att slippa problem och besvär i framtiden med trög matsmältning.