Bygg & VVS

Gör din byggställning säkrare

Det är viktigt att din byggställning uppfyller de krav på säkerhet som gäller, och det finns bra produkter att investera i om du vill göra din arbetsplats tryggare för dig och dina anställda. Detta är också viktigt för maximal lönsamhet inom den här branschen.

Detta är ett arbete som av av naturliga skäl ofta sker utomhus, och vädret är ju någonting som vi bekant inte kan styra eller kontrollera. Vårt nordiska klimat är som det är, med mycket regn mycket snö, halka, och slask. Om vi låter vädergudarna styra över vår arbetsdag blir stopptiderna för långa, och produktionen för låg.

Både anställda, företaget, och dess kunder vinner därför på byggställningar som är säkra att jobba på i alla väder. Det uttjatade uttrycket "det finns inga dåliga väder.." gäller även här, och kanske i ännu högre utsträckning. Det är mycket pengar som går förlorade när produktionen stoppas, och det går helt enkelt inte att äventyra personalens säkerhet för att hålla arbetet igång.

Innovativ teknik gör din byggställning vädersäkrad

Det har därför länge funnits stort behov av innovativ teknik som hanterar den här typen av situationer på ett effektivt sätt, och som gör byggställningarna säkra att vistas på, oavsett väderlek.

MonZon Sverige AB ​består av tredje generationens ställningsentreprenörer, och är marknadsledande när det gäller väderskydd. De har utvecklat produkter och lösningar som gör din byggställning säker. Deras priser är konkurrenskraftiga och deras system är flexibla och lätta att använda något, med lösningar som kombinerar miljömässiga aspekter med ergonomi och säkerhet.

Om du vill göra din produktivitet mer stabil, och din arbetsplats mer säker att vistas på, är deras produkter en lyckad investering för dig och ditt företag. Vill du veta mer? Kika in på deras hemsida för att hitta mer information, samt kontaktuppgifter. Här handlar du säkert, och alla typer av betalningssätt fungerar.