Bygg & VVS

Ett minireningsverk kan vara det smarta valet

Ett minireningsverk kan vara ett bra val om du ska välja avloppslösning. Det finns ett bra minireningsverk som heter WSB Clean. Ett företag som erbjuder detta är Tranås Cementvarufabrik, det i samarbete med sitt systerföretag Watersystems Sverige. Hos Tranås Cementvarufabrik finns det flera olika produkter och tjänster att välja på:

  • Enskilt avlopp
  • Betongvaror
  • Plaströr/slang
  • Övriga produkter

Hos dem finns det flera olika alternativ när det handlar om enskilt avlopp. Allt från infiltration och markbäddar till slamavskiljare, sluten tank och minireningsverk. De erbjuder även olika typer av betongvaror så som brunnsringar, betongplintar, lock, gångplattor samt mycket annat. De har även alla sorters plaströr och slangar som behövs för lika avloppslösningar.

Satsa på ett reningsverk i miniformat

Ett minireningsverk i form av WSB Clean är ett riktigt smart val. Dessa finns i olika storlekar, från 1 hushåll upp till större reningsverk. Det är ett måste att du ser till att välja rätt sorts avloppslösning. Vad du ska välja, det har att göra med vad det är för markförhållanden samt vad det finns för krav från kommunen.

WSB Clean minireningsverk har en överlägsen reningsförmåga, särskilt om man då jämför den mot andra minireningsverk, kemfällning och fosforfälla. Det finns många fördelar med att välja denna lösning. Bland annat så klarar den av en hög skyddsnivå samt att den fungerar i stort sett problemfritt.

För att läsa mer om detta reningsverk, eller om du vill skaffa ett minireningsverk så kan du kolla in Tranås Cementvarufabriks sida, eller gå direkt till Watersystems Sveriges egen sida. Där kan du få mer information om hur den fungerar.